HOME* » Rebel Events

Rebel Events

Vanwege het heersende coronavirus zijn onze evenementen helaas tot nader orde afgelast.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Wanneer heb je de beste promotie van je bedrijf? Wij denken door het allemaal in eigen hand te houden!

Daarom organiseert Rebel Republic samen met enkele vaste partners (sport)evenementen op de meest uiteenlopende locaties. Door een samenwerking met zowel fabrikanten, leveranciers, sportverenigingen en andere opdrachtgevers komen er mooie evenementen tot stand. Bij deze evenementen vinden wij het van groot belang dat ook jeugd, senioren en mensen met een beperking kunnen deelnemen. 

We creëren altijd een ondernemersplein en een food-court op het terrein. Hierdoor is er voor de bezoekers die niet deelnemen genoeg te beleven. Door deze samenwerking kunnen wij de deelnemerskosten laag houden en de gehele opbrengst minus de noodzakelijk gemaakte kosten doneren wij altijd aan een goed doel.

Zijn we dan niet commercieel? Natuurlijk wel. Rebel Republic gebruikt de evenementen ter promotie van haar overige werkzaamheden. Alle deelnemende partners dragen een percentage af aan de totale pot die aan het goede doel wordt geschonken. Op deze manier doen we iets goeds voor de samenleving en hebben we allemaal een fantastische dag!