HOME* » Inkoop & Contractmanagement

Inkoop- & contractmanagement

Rebel Republic = synergie

Rebel Republic is ontstaan uit een samenwerkingsverband van gerenommeerde (retail) bedrijven, die hun krachten hebben gebundeld op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Samen (synergie) sta je sterker en toch blijft een ieder "eigen baas". De kracht en het succes van ons bedrijf ligt in het bundelen en beheren van deze inkoopvolumes en het managen van de hieraan verbonden contracten. Door de fictieve bundeling van diverse inkoopsegmenten realiseren wij automatisch lagere prijzen en betere condities.

Wij organiseren en beheren voor uw organisatie het administratieve deel, van tender tot en met het contractmanagement. Uw organisatie behoudt altijd de touwtjes in handen met betrekking tot het operationele deel.

 

Rebel Republic is onafhankelijk en behartigt alleen de belangen van haar opdrachtgevers. Door de transparante werkwijze en eenmalige lage fee-vergoeding uit het bespaarde bedrag, onderscheiden wij ons. Iedere opdrachtgever, van ZZP'er tot multinational, kan profiteren van de voordelen die dit samenwerkingsverband met zich meebrengt.