HOME* » Onze diensten

Onze diensten

U vraagt en wij geven een oplossing.

Naast de genoemde dienstverlening, levert Rebel Republic alle denkbare diensten op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Door onze ervaring en expertise zijn wij een goede partner voor onze opdrachtgevers. Rebel Republic biedt eveneens de volgende specialisaties:

OPERATIONELE INKOOP

Rebel Republic kunt u inzetten als externe inkoopafdeling van uw bedrijf. U mailt ons uw benodigdheden en wij kopen deze voor u in. Ze worden direct bij u geleverd. Dit neemt u veel tijd uit handen. Voor onze opdrachtgevers is deze service kosteloos.

INTERIM MANAGEMENT

Heeft uw organisatie te maken met (tijdelijke) onderbezetting of heeft u bij piekbelasting extra handen nodig? Rebel Republic levert professionals die op tijdelijke basis voor u aan de slag gaan. Zowel op operationeel als op strategisch niveau.

INKOOPADVIES

U krijgt een advies waar u als organisatie ook wat aan heeft. Een advies wat haalbaar is, met heldere meetpunten en doelstellingen. Dit advies kunt u zelf of met behulp van onze projectmanagers implementeren. Onze professionals fungeren als een stabiel onderdeel van uw organisatie waardoor de toepassing van het advies volledig naar uw tevredenheid verloopt.

INKOOPBELEID EN STRATEGIE

Wanneer een groot deel van de omzet wordt besteed aan inkoop, spreekt het voor zich dat het inkoopbeleid moet staan als een huis. Inkoopstrategie en inkoopbeleid moeten op de juiste manier aan elkaar verbonden zijn. Rebel Republic adviseert bij de (her-)ontwikkeling van dit beleid en de daarbij horende inkoopfuncties. 

KOSTELOOS

Bijna al onze werkzaamheden zijn voor onze opdrachtgevers kosteloos. Daarom heeft een samenwerking vele voordelen!