Wat doen wij anders?

Wij onderscheiden ons met onze transparante werkwijze, ons verdienmodel en onze service. In tegenstelling tot andere “inkooporganisaties” en andere inkoopsamenwerkingen wordt de keuze van leverancier door u als klant bepaald. We geven een goed onderbouwd advies zonder u een bepaalde richting op te sturen. Rebel Republic maakt alle gegevens transparante en eventuele extra omzetkortingen bij de leverancier zijn voor u en worden direct verdisconteerd in uw totale besparing.

 

U krijgt van ons een vrijblijvend overzicht van minimaal 3 leveranciers en de daarbij horende onderliggende informatie van de ingediende prijsvoorstellen van het betreffende product. U kiest (of niet) aan de hand van de door ons in kaart gebrachte besparingen dus zelf! Daarna regelen wij voor u de overeenkomst en het contractmanagement.

 

Een bijkomende service is dat uw bedrijf tijdens onze samenwerking 24/7 gebruik kan maken van onze expertise. Heeft u een vraag of wenst u bijvoorbeeld vrijblijvend enkele offertes te ontvangen; dit is voor u kosteloos. Werkzaamheden waar andere partijen minimaal €60,- per uur voor in rekening brengen. Kortom; dit doen wij anders!