HOME* » Wat doen wij anders?

Wat doen wij anders?

Wij onderscheiden ons met onze transparante werkwijze, ons verdienmodel en onze service. In tegenstelling tot andere “inkooporganisaties” en andere inkoopsamenwerkingen wordt de keuze van leverancier door u als klant bepaald. We geven een goed onderbouwd advies zonder u een bepaalde richting op te sturen. Rebel Republic maakt alle gegevens transparante en eventuele extra omzetkortingen bij de leverancier zijn voor u en worden direct verdisconteerd in uw totale besparing.

 

U krijgt van ons een vrijblijvend overzicht van minimaal 3 leveranciers en de daarbij horende onderliggende informatie van de ingediende prijsvoorstellen van het betreffende product. U kiest (of niet) aan de hand van de door ons in kaart gebrachte besparingen dus zelf! Daarna regelen wij voor u de overeenkomst en het contractmanagement.

 

Een bijkomende service is dat uw bedrijf tijdens onze samenwerking 24/7 gebruik kan maken van onze expertise. Heeft u een vraag of wenst u bijvoorbeeld vrijblijvend enkele offertes te ontvangen; dit is voor u kosteloos. Werkzaamheden waar andere partijen minimaal €60,- per uur voor in rekening brengen. Kortom; dit doen wij anders!